"Лузер" дня: Французький голкіпер щосили пробив по своїх воротах і ... не влучив (відео)

Готьє, до речі, один з найкращих воротарів Ліги 1 в цьому сезоні, незважаючи на пристойну кількість пропущених голів.

Готьє Ларсоннер

Французький "Брест" днями переграв "Ніццу" - 2:0. При цьому найбільше запам'ятався момент в матчі, який стався біля воріт кіпера "Бреста" Готьє Ларсоннера, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

23-річний воротар невдало обробив пас назад і помчав рятувати м'яч від кутового - і примудрився з усієї сили влупити в штангу (та ще й дальню). Йому дуже пощастило, що м'яч відлетів до суперника, а той слабо і кострубато пробив в його бік.

Ларсоннер - відносний новачок ліг топ-5. Він - вихованець "Бреста" і основний кіпер команди протягом останніх чотирьох сезонів, але два з них команда жила в Лізі 2. Сатиричний твіттер Федерації прграшів Франції назвав це моментом тижня.

Клубній прес-службі воротар сказав, що волів би думати про хорошу гру в другому таймі (6 сейвів, 7 точних передач, 2 виноси і 1 обведення).

Готьє, до речі, один з найкращих воротарів Ліги 1 в цьому сезоні, незважаючи на пристойну кількість пропущених голів. Він відіграв чотири матчі на нуль - на рівні Стіва Манданда - і займає шосте місце за кількістю сейвів на 90 хвилин (3,4 в середньому).

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...