"Лузери місяця": Астролог назвав знаки Зодіаку, яким у жовтні страшенно не щаститиме

Жовтень 2020-го для багатьох знаків Зодіаку буде складним місяцем. Це відбудеться через те, що дві планети будуть перебувати в ретроградному русі: до ретроградності Марса, що почалася 10 вересня, 14 жовтня додасться ще й ретроградність Меркурія. Про це попереджає астролог Влад Росс і називає головних невдах місяця, передають Патріоти України.

Водолій

Водолій стане головним невдахою Місяця. Не виключені сварки, суперечки і конфлікти на роботі, в тому числі з начальством, тому Водолію потрібно бути гранично уважним і не допускати розвитку подібних ситуацій – перш за все, йому краще мовчати і не висловлюватися критично щодо колег. Також Водолію потрібно бути обережним в плані поїздок і подорожей, особливо в середині місяця. Відкривати нове, ризикувати і здійснювати важливі покупки Водолія в цьому місяці не варто. Жовтень йому потрібно перетерпіти і перечекати.

Лев

У Лева в жовтні можливі складні ситуації в сім'ї і конфлікти з сусідами. У жовтні Леву не варто купувати нерухомість і землю, інакше згодом через це придбання у нього виникнуть вкрай неприємні ситуації. Зірки категорично не радять Леву ризикувати будь-чим в цьому місяці.

Рак

Несприятливий період, особливо - в плані любові і стосунків, чекає на Рака: його може кинути кохана людина, можуть бути розірвані заручини ледь не напередодні весілля, стосунки можуть стрімко руйнуватися. Також на Рака чекають складні ситуації з законом, суди і слідства. Не виключені неприємності, пов'язані з інвестиціями і поїздками.

Терези

У Терезів в цьому місяці велика ймовірність серйозної конфронтації, сварок, суперечок і судів. Марс в Овні може нагнітати ситуацію навколо Терезів, через що їх можуть по-крупному засудити. Терезам потрібно бути гранично обережними в плані контактів, зв'язків, налагодження ділових партнерств.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...