Львів може бути без світла до двох місяців: Садовий закликав готуватись до блекаутів

Мер Львова Андрій Садовий закликав жителів міста готуватись до того, що світла може не бути до двох місяців. Він наголосив, що місто повинно організувати підвіз води та зазначив, що виживати без електрики буде складно. Про це він сказав 23 серпня під час сесії Львівської міської ради, передають Патріоти України.

Садовий на сесії зазначив, що люди та місто повинні бути готовими до блекаутів. Він наголосив, що виживати без електрики буде надзвичайно складно.

"Нам треба готуватися до ситуації, коли Львів може бути місяць, а то й два без електропостачання. Коли буде складна ситуація, то попит буде в два рази більший на заправлення генераторів дизелем і транспортування води. Місто має мати все своє. Ще раз наголошую: треба готуватися до дуже складних періодів", - сказав він.

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк додала, що місто повинно закупити паливовозки та водовозки. Вона додала, що може статись таке, що доведеться паливо везти туди, де є генератори.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...