Львів щиро попрощався із 23-річним бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, котрий загинув на Донбасі

У п’ятницю, 18 червня, у Львові провели в останню путь загиблого молодого військовослужбовця Романа Галуху. Серце бійця 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила зупинилося в зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі.

Попрощатися із 23-річним захисником прийшли не тільки рідні, а й побратими, звичайні мешканці. Про це повідомляється на сайті Львівської облдержадміністрації.

Зазначається, що церемонія прощання із військовослужбовцем пройшла в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, по вулиці Театральній у Львові. Поховали молодого захисника України в його рідному місті – Раві-Руській на Львівщині.

Нагадаємо, що Роман Галуха загинув у зоні бойових дій на Донбасі в середу, 16 червня. Про це сповістили в Рава-Руській міській територіальній громаді.

Водночас у штабі Операції об'єднаних сил про загибель військових за попередню добу не згадували. Тож, де саме та за яких обставин загинув молодий боєць, не уточнюється.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...