Львів’янку судили за переслідування знайомого з вимогою... зайнятись з нею сексом

Франківський районний суд Львова визнав винною у дрібному хуліганстві львів’янку Марту Лопушанську, яка тероризує свого знайомого з вимогою зайнятись з нею сексом. Суд призначив жінці покарання – 60 годин громадських робіт, повідомляють Патріоти України.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у жовтні 2023 року, наприкінці вересня Марта Лопушанська прийшла у бізнес-центр, де працює її знайомий, та вимагала у чоловіка зайнятись з нею сексом. Чоловік викликав поліцію та розповів, що 27-річна жінка можливо має психічні розлади, бо переслідує його уже півтора року та вимагає від нього інтим. 26 вересня, за словами чоловіка, жінка увірвалась до нього на роботу з вимогою зайнятись з нею сексом, вона відмовлялась виходити з офісу та не давала йому виїхати з бізнес-центру на його авто.

Чоловік розповів, що Марта Лопушанська щодня телефонує йому з різних номерів (близько 40 разів на день), переслідує його приблизно півтора року та пропонує інтим. За словами чоловіка, така поведінка Марти Лопушанської створює проблеми у його сім’ї, оскільки у нього є дружина.

Щодо Марти Лопушанської поліція склала протокол про вчинення адмінправопорушення – дрібне хуліганство. На засідання суду жінка не прийшла.

Додамо, що у 2022 році щодо Марти Лопушанської порушували кримінальну справу через те, що вона вкрала облачення священика (одяг, який вдягають під час літургії). Однак її не покарали за крадіжку, оскільки вона примирилась з потерпілим.

Справу розглянула суддя Світлана Мартьянова, яка дослідила усі матеріали справи та визнала львів’янку винною у дрібному хуліганстві, призначивши їй 60 годин громадських робіт. На постанову ще може бути подана апеляція.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...