Львів'яни щиро дякують героям: Молодята з Одеси під час весільної подорожі врятували лебедя

Бідолашного птах упіймався на гачок і якщо б не отримав "швидкої допомоги", загинув наглою смертю

У суботу, 5 вересня, у музеї "Шевченківський гай" молодята з Одеси допомогли врятувати лебедя, який заплутався в рибальській жилці, а гачок зачепився йому за шию, зазначають Патріоти України.

Кирило і Діана нещодавно одружилися і поїхали у весільну подорож до Львова, де відвідали, зокрема, "Шевченківський гай". Пара розповіла, що гуляли по музею і милувалися всім навколо, а потім помітили нещасного лебедя. Про це повідомили на сторінці музею у Facebook.

Птах частково ковтнув рибальську жилку і гачок стирчав з його шиї. Кирило швидко подзвонив своєму брату, який працює ветеринаром. Проконсультувавшись з ним, молоді люди зловили лебедя, який сам вже виплутатися не міг, і стали кликати на допомогу співробітників музею.

Вони розмотали лебедя, а гачок перекусили кусачками і витягли дві частини з його шиї.

Пара з Одеси врятувала лебедя у Львові: гачок зачепився за шию

"Висловлюємо щиру подяку молодому подружжю Кирилу і Діані за їх рішучість і любов до птахів, за високу свідомість", - написали на сторінці музею в соцмережі.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...