Липень увірветься зі шквалами і градом: Синоптики розповіли, де сильно зіпсується погода

Погода в Україні 1 липня принесе локальні дощі з грозами, під час яких можливе шквалисте посилення вітру і навіть град. Температура при цьому буде теплою і навіть місцями спекотною. Що буде з погодою в Україні на початку липня, а також прогноз для Києва на десять днів - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

За словами синоптика Наталки Діденко, "липень дебютує в Україні дощами, грозами і красивою температурою повітря, +26+32 градуси".

Синоптик прогнозує, що суттєвого похолодання або ж таких явищ, "як сніг в Карпатах", чекати не варто - погода буде приємно і здебільшого "стриманою".

"Щоправда, за показною стриманістю часом приховується бурхливий темперамент", - додала Діденко і зазначила, що 1-го липня в Україні під час злив та гроз можливі шквалисте посилення вітру та град. Такі погодні явища будуть локальними.

Найвищою температура завтра буде на півдні та сході України, +29+33, а найнижчою - на Заході, +24+29 градусів. У більшості областей у четвер передбачається +26+30 градусів. Синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, в яких областях існує найбільша ймовірність грозових дощів.

Що буде з погодою в Києві

За словами Діденко, у Києві липень розпочнеться періодичними зливами із грозою, подекуди градом та шквалистим посиленням вітру. Температура повітря в столиці найближчої ночі +17+20 градусів, завтра вдень +27+29 градусів.

Синоптики Gismeteo прогнозують, що перший тиждень липня буде досить дощовим, а температура на комфортних значеннях +24+26, втім згодом стане спекотніше.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...