Лише для велетнів: Мережу розмішили фото незвичайного банкомату в Одесі

В Одесі встановили дуже незручний банкомат - до нього неможливо дотягнутися, аби зняти готівку. Фото розмістили у Telegram-каналі Одеса INFO, передають Патріоти України.

Банкомат "ПриватБанку" встановили на вулиці Добровольського,86. Він розміщений на першому поверсі будівлі, але занадто високо від землі. Містяни вже охрестили його "банкоматом для велетнів". Аби зняти готівку, люди здираються на вузенькій виступ у стіні, щомиті ризикуючи впасти. Легше тим, хто прийшов не один: такі "щасливчики" просять товаришів або своїх рідніх потримати їх за руку, доки вони знімають гроші.

В Україні це не перший випадок, коли пристрої для зняття готівки з банківських карток незручні. У багатьох містах України люди присідають над банкоматами навпочіпки, перелазять через металеві загородження та ризикують впасти з висоти.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...