Лише одна звичка: Медики розповіли, як не набрати зайвої ваги при сидячій роботі

Часто офісні співробітники перекушують прямо на робочому місці, дивлячись у монітор - за словами експертів, така звичка веде до зайвої ваги. Про це розповіла дієтолог Людмила Бабич, передають Патріоти України.

Часто, особливо під час робочого дня або коли думки чимось зайняті, люди їдять не через голод, а тому, що щось просто впадає в вічі або потрапляє під руку. Так, непомітно, ми можемо змести відерце морозива перед телевізором або пачку чіпсів (коробку цукерок, упаковку печива і так далі), сидячи за комп'ютером.

"Часто люди навіть не помічають, скільки зайвого вони їдять "просто так", тому, щоб прибрати цей факт зі свого життя, проведіть ревізію своїх поличок, тумбочок або шафок і приберіть звідти упаковки печива, шоколадні батончики, будь-які снеки і все таке інше. І не купуйте їх надалі "про запас". Тоді і їсти їх не буде ні бажання, ні необхідності, а, як показує практика, їх відсутність часто можна навіть не помітити, якщо своєчасно влаштовувати перерву на обід або полудень", - запевнила лікар.

Звичайно, не в кожному офісі є їдальня або кафетерій, але, напевно, в такому випадку, знайдеться недорогий і швидкий заклад неподалік або ж можна брати обід з собою і розігрівати в мікрохвильовці. Добре пережовуйте їжу і не поспішайте! Між прийомом їжі і сигналом ситості, який надходить у мозок, який регулює апетит, має пройти якийсь час, найчастіше, хвилин 15. Тому, не виключено, що від другої страви через 10 хвилин ви просто відмовитеся.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...