"Лише від мене скарги надходять, нехай інші теж телефонують": Мати окупанта поскаржилася, що безуспішно намагається забрати сина з України. Перехоплення

Російські окупанти продовжують вигадувати різні способи, щоб уникнути участі в бойових діях в Україні. Матір одного із загарбників безуспішно намагається забрати сина з фронту, передають Патріоти України.

Щоправда, вона сама розуміє, що їй це не вдасться, оскільки родичів окупантів просто "посилають". Про це свідчить нове аудіоперехоплення, яке опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Так, під час розмови мати військовослужбовця РФ обговорювала із сином, як йому ухилитися від участі у проведенні активних наступальних дій на війні. Жінка звертається до військкоматів, але оскільки це робить лише вона, результату ніякого немає.

"Тільки від мене скарги, скрізь фігурую я, тому, звичайно, на тебе командування зуб точить. Нехай усі хлопці дзвонять", – каже вона.

Матір окупанта також зазначила, що наразі мобілізовані окупанти й члени їхніх родин збирають відеозвернення щодо неправомірного перебування їх на території України та некомпетентних дій командування підрозділів під час організації наступу, через що загарбники зазнають значних втрат. Саме це вона порекомендувала зробити і підрозділу, в якому служить її син.

"Ми завтра їдемо з тіткою Надею у військову прокуратуру щось дізнаватись, але має бути масово це… Розумієш, якщо ми одні приїдемо, нас нах…й пошлють. Якби твої хлопці зателефонувати своїм також родичам. […] І зніміть відео. Ви головне зніміть зі зверненням, щоб знімати, інтернет не потрібен, як відправити – потім розберемося. Головне, щоб було відео хоча б на телефоні від вас", – додала жінка.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...