Лише завдяки розголосу: Українці повернули 3-річного сина, якого 800 днів тримали в заручниках батько і бабуся

У Хмельницькій області матері, яка боролася за свого сина 2,5 роки, повернули хлопчика. Справа в тому, що навіть після рішення суду батько дитини і його мати утримували дитя у себе. Про це повідомляється в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Мати чергувала біля будинку, де утримували хлопчика

Мама викраденого хлопчика Тимофія Говорова Катерина "чергувала" під будинком свого колишнього чоловіка два з половиною роки. Дитину тримали бабуся з цивільним чоловіком і її син.

За словами Катерини, хлопчик якось ледь не випав з вікна. Після рішення суду його нікому було виконувати. Журналісти змушували виконавців робити свою роботу.

Батько дитини Максим Говоров скоро буде засуджений за те, що не виконав рішення суду і не віддав дитину матері. Хлопчика він сховав у своєї мами і її співмешканця.

Дитину знайшли в готелі за 500 кілометрів від Києва. Тимофія приховувала бабуся Раїса Говорова зі своїм співмешканцем Ігорем Князєвим у Карпатах.

"Я не повірила, коли взяла його на руки. Він виявився важче, ніж я думала. У мене підкошувалися ноги, я кілька разів хотіла себе вщипнути", - зізнається Катерина. Маленький Тимофій цілував і обіймав маму, яку не бачив половину свого життя.

Проблема в системі

Виявляється, що Державна виконавча служба вимагає негайного реформування. Там люди отримують зарплату в 6 тисяч гривень, і у них немає бажання виконувати судові призначення. Звичайно, все це призвело до того, що в державні виконавці йдуть неохоче.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...