Лишив помирати на дорозі: На Львівщині водій вантажівки збив 11-річного хлопчика і втік з місця

На Львівщині у місті Великі Мости вантажівка збила 11-річного хлопчика, який у цей момент саме переходив дорогу пішохідним переходом. Водій не допоміг дитині, а одразу втік з місця події. Це сталося 1 грудня близько 21:00, зазначають Патріоти України.

Хлопчика після ДТП госпіталізували в реанімаційне відділення. Зараз за його життя борються медики, повідомляє поліція Львівщини.

За словами правоохоронців, винуватця наїзду на дитину довелося шукати у декількох областях. До розшуку залучили поліцію Львівщини і декількох сусідніх областей. У результаті чоловіка вдалося піймати на території Волинської області – він рухався у сторону державного кордону України. Поліція зазначає, що наїзд скоїв 26-річний іноземець.

"Сьогодні близько 10 години ранку поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області у місті Володимир-Волинський виявили вантажівку "Вольво", яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, та зупинили транспортний засіб", – розповіли в поліції.

Зараз вирішується питання про затримання водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке відкрили за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Водію загрожує ув’язнення терміном від 3 до 8 років.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...