Лисий Жека банкує: Колишній футболіст збірної України професійними жартами виграв максимальну суму в "Розсміши коміка" (відео)

Колишній захисник збірної України Артем Федецький став переможцем шоу "Розсміши Коміка". Ветеран спорту вдало жартував на тему "Шахтаря", "Маріуполя", збірної України, а також над самим собою, зазначають Патріоти України. У підсумку екс-футболіст отримав максимальний виграш у розмірі 50 тисяч гривень. Ролі коміків в передачі виконали Євген Кошовий і Ольга Полякова.

34-річний Федецький в даний момент є вільним агентом. За свою кар'єру він виступав за донецький "Шахтар", київський "Арсенал", ФК "Харків", львівські "Карпати", "Дніпро" і німецький "Дармштадт 96". За збірну України провів 53 матчі і забив два голи.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...