Лисиця прийшла до українських військових і намагалася вкрасти лопату: У мережі показали веселе відео

Тварина в компанії захисників України відчувала себе досить вільно й навіть спробувала поцупити лопату. Смішне відео зняв один із військовослужбовців 110-ї окремої механізованої бригади ім. генерал-хорунжого Марка Безручка, передають Патріоти України.У бригаді пожартували, що ситуація могла б бути такою:

– Пане командир, копання окопу унеможливлене, лопату втрачено.

– Як втрачено?

– Отак:

На відео видно, що лисиця підійшла до воїна зовсім близько. Чоловік тримав свою лопату за ручку, а тварина намагалася вхопитися за "трофей" зубами. Лисиця ніби гралася, але водночас докладала чимало зусиль, щоб вирвати лопату з рук нашого захисника.

Воїн 110-ї ОМБр сміявся, коли знімав це на відео. Прикметно, що звуків вибухів лісова тварина зовсім не боялася. Лисиця після кількох спроб "здалася" і втекла від військових кудись у кущі.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...