Лицеміри УАФ хотіли, щоб відставка виглядала добровільною: Шевченко запевнив, що хотів залишитися наставником збірної України

Колишній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко заявив, що сам і його штаб хотіли продовжити контракт, який закінчився 30 липня 2021 року, зазначають Патріоти України.

На спеціально скликаній прес-конференції фахівець назвав прекрасними п'ять років біля керма національної команди, під час яких, за його словами, він отримав величезне задоволення, повідомляє Tribuna.com.

"Ми були, як одне ціле. Була дуже важливою атмосфера, що була в збірній. Всі меседжі, що хотіли, ми доносили", - зазначив Шевченко.

Екскерманич синьо-жовтих запевнив, що після Євро-2020 він і його штаб прийняли рішення продовжити контракт, про що повідомив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, на що той нібито відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому тренер відлетів у відпустку.

"Я зустрівся ще раз із ним на фіналі чемпіонату Європи - розмови про пролонгацію не було. 30 липня закінчився мій контракт, тому я повідомив про це в соцмережах. В жодному разі я не говорив про те, що йду, я тільки оголосив усім, що мій контракт закінчився", - резюмував Шевченко.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...