"Мы мирные люди!": Як на Оболоні передбачливі кияни "хлібом-сіллю" готуються зустрічати визволителів Путіна (відео)

В Київ вже більше 20 000 озброєних резервістів тероборони, Правого сектору та інших добробатів, переважно з досвідом бойових дій на Донбасі. Так що і "солі" готові насипати зайдам у рідному місті і "хліб" на них покрошити.

"Кияни на Оболоні готуються до зустрічі російських окупантів!", - пише екснардеп Юрій Левченко, поширюючі наступне відео, зазначають Патріоти України.

Варто зазначити, що вдень до столиці зайшли з важким озброєнням підкріплення ЗСУ. Так, що окупантам на Північних підступах до Києва буде весело.


Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...