"Мы ненавидим тебя и Пугачеву! С*ки вы!": Лайма Вайкуле звернулася до росіян, але вони образились на привітання

Співачка Лайма Вайкуле записала Різдвяне відео, в якому звернулася як до шанувальників, так і до недоброзичливців. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Дорогі друзі, колеги! Всіх, кого я люблю, або кого я не дуже люблю. Всіх, хто любить мене — я вас всіх вітаю з Різдвом! Нехай Різдво буде таке ж біле, як ця ялинка. І після Різдва теж - нехай ваші дні будуть білими, чистими, світлими, сонячними. Одним словом, я вас всіх дуже люблю і вітаю. Будьте здорові", - звернулася вона до підписників.

Замість подяки за свою творчість, Вайкуле наслухалася неприємних слів від розлючених росіян. "А взагалі, чому російською то?. Зовсім страх втратила", " а чому російською мовою? Гадюка", " зате я тепер тебе не люблю! Суки ви. Що ж ви накоїли. Ви ж були моїми кумирами, а стали шматками гівна, і нічого крім ненависті і презирства до тебе і до твоїх пугалкіним не залишилося", " Фальшива у всьому!", - писали росіяни в мережі.

В Україні хочуть скоротити витрати енергомережі завдяки "розумним мережам": Міненерго розкрило деталі

понеділок, 20 травень 2024, 23:57

Міністерство енергетики України схвалило дорожню карту розвитку "розумних мереж", яка передбачає впровадження автоматизації та цифрових рішень на всіх рівнях енергосистеми. Впровадження "розумних мереж" дозволить зменшити втрати електроенергії в електр...

"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...