"Мы сами себя оккупантами считаем!": Росіянин у розмові зі знайомим зізнався, що в Україні немає нацистів

Україна продовжує публікувати перехоплення телефонних розмов російських солдатів з території України, з рідними та близькими про ситуацію там, де вони перебувають. В одному з таких діалогів військовий зізнався, що він та його товариші не знайшли в Україні нацистів, а навпаки - самі вважають себе окупантами та фашистами, передають Патріоти України.

Можна припустити, судячи з бесіди, що солдату, який знаходиться на позиціях недалеко від Києва, зателефонував представник російської церкви. Найбільше "батюшку" цікавило, як українці ставляться до окупантів. Відеоролик телефонної розмови розмістив у YouTube радник голови МВС України Антон Геращенко. "Батюшка": Кирило, слухай, а ось ця пропаганда, що там кажуть. Як насправді? Як люди ставляться?

Військовий РФ: Ну, ми самі до себе ставимося як до фашистів, як до окупантів. Ми не праві в цьому конфлікті, це не наш конфлікт. Ми не бачимо тут нацистів. Ми розмовляємо з місцевими, вони кажуть: та ви що? Нас ніколи у житті не бомбили. Обози нам із водою, з їжею не підвозять. Російський окупант також визнає великі втрати своєї роти – 30% особового складу та знищення 12 одиниць бойової техніки. Внаслідок чого солдати склали зброю та відмовилися продовжувати військові дії.

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...