"Мы же братья": Українця Зінченка просять у разі тріумфу його "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів привезти кубок до Росії

На Росії просять українця Зінченка у раз…

"Звичайно, якщо "Манчестер Сіті" виграє Лігу чемпіонів, то попросимо Зінченка привезти трофей в Уфу, – зазначив російський футбольний функціонер. – Це було б круто", повідомляють Патріоти України з посиланням на Sport24.

"Ми йому після гри зателефонували, привітали. Дуже пишаюся, що працювали разом. Побажав йому виграти фінал, будемо вболівати за нього. Він же побажав залишитися нам в російській Прем'єр-лізі, переживає за нас", – сказав.

Олександр Зінченко грав за "Уфу" з 2015-го по 2016-ий рік, звідки перейшов у "Манчестер Сіті". У фіналі Ліги чемпіонів "містяни" зіграють проти "Челсі".

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...