Мадам навіть маску не наділа: У Дніпрі жінка гуляла супермаркетом у "вбранні Єви" (відео 16+)

Жінка вирішила прогулятися по одному з великих супермаркетів Дніпра просто "в костюмі Єви". Вона ходила по магазину та удавала, що розмовляє телефоном. Про це стало відомо з відеороликів, опублікованих у Telegram, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють очевидці, ця особа мала при собі сумку і пакет з речами, але все одно вважала за краще ходити без одягу. Під час "прогулянки" вона також чіплялася до співробітників охорони. При цьому адміністрація магазину кілька разів зверталася до голої з вимогою одягнутися. Варто відзначити, що при цьому порушниця спокою також не носила маску.

Врешті-решт, її вивели із приміщення. Щоб прикрити її оголене тіло, їй дали плащ, схожий на поліетиленовий дощовик, але він не особливо виправив ситуацію. Через деякий час на місце інциденту прибула поліція, на дівчину наділи наручники, вона протестувала і кричала. У результаті її повели.


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...