Мафія перевертнів у погонах: На Харківщині судитимуть поліцейських, які приховали вчинене підлітком звіряче вбивство

16-річний юнак образився на свою 26-річну подругу, до смерті побив її, а тіло закопав у безлюдному місці.

У Харкові двоє поліцейських можуть поплатитися посадами і свободою за приховування жорстокого вбивства влітку 2019 року. На робочих місцях підозрюваних проведені обшуки, вирішується питання про відсторонення силовиків від роботи на час слідства, передають Патріоти України.

Вбивство, про яке йде мова, було скоєно 28 червня 2019 року. Підозрюваний - молодий харків'янин. За версією слідства, 16-річний юнак образився на свою 26-річну подругу, до смерті побив її, а тіло закопав у безлюдному місці. Готується суд, вбивці загрожує від 10 до 15 років колонії.
Розслідувати звіряче вбивство поліція взялася не відразу - близько десяти днів трагедію намагалися приховати. За інформацією начальника управління прокуратури Харківської області Івана Тарасова, з 30 червня до 9 липня 2019 року поліцейські точно знали про скоєне вбивство і про закопаний труп. Проте, двоє старших оперуповноважених Холодногірського райвідділу поліції не тільки не зареєстрували злочин, але ще і активно сприяли приховуванню підозрюваного і його жертви. Мати загиблої розповіла, що така пасивність з боку слідства ймовірно виникла не випадково: батько головного підозрюваного - колишній працівник МВС і постійно хвалився своїми зв'язками.
Справою проти поліцейських займається Державне бюро розслідувань. За приховування особливо тяжкого злочину (ч.1 ст. 396 КК України) поліцейських можуть засудити до трьох років ув'язнення.
Джерело: Факты

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...