Мафія, звісно, брутальна, але... У Японії було заарештовано члена грізної якудзи, бо не прибрав на вулиці за собакою

Хоча відомо, що член якудзи щоранку ходить із собакою по тому самому маршруту, він заперечує пред'явлені йому звинувачення.

Як повідомляє Sora News, поліцейські в японському місті Асахікава, префектура Хоккайдо, заарештували члена якудзи за те, що він не прибрав залишені на вулиці екскременти собаки.

Одного ранку 57-річний член якудзи з найбільшого угруповання «Ямагуті-гумі» як зазвичай вигулював улюбленого собаку одного з його покійних босів. А за кілька місяців після цього чоловіка заарештували поліцейські за підозрою в тому, що він не прибрав за собакою екскременти, які вона залишила на прилеглій до житлового будинку території. За даними поліції, було зафіксовано щонайменше два такі порушення.

Хоча відомо, що член якудзи щоранку ходить із собакою по тому самому маршруту, він заперечує пред'явлені йому звинувачення. Чоловік заявив поліції, що не думає, що собака випорожнювався в цей момент і в цьому місці.

Щоб встановити, чи чоловік був обізнаний, що тварина залишила екскременти на чужій території, поліція проводить розслідування.

До речі, зараз найбільшим угрупуванням якудза з урахуванням кандидатів у його члени, як і раніше, є «Ямагуті-гумі» — у ньому числиться майже 9000 осіб. На другому місці за чисельністю розташовується «Сумієсі-кай», до якого входять 4500 якудза та кандидатів. В угрупованні «Інагава-кай» налічується 3400 учасників, включаючи кандидатів, а в «Кобі Ямагуті-гумі», яке відкололося від «Ямагуті-гумі» у 2015 році, — близько 3000 осіб.

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...