Магнітні бурі у квітні-2020: Названо найнебезпечніші дні

Фахівці розповіли, чи чекати українцям метеоудару напередодні Великодня 2020. Геомагнітні збурення будуть турбувати Землю й Україну зокрема 15 квітня, на передвеликодньому тижні. Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, передають Патріоти України.

У другому місяці весни геомагнітний шторм припаде на 15 квітня, але він не буде дотягувати до рівня магнітної бурі G1. Йдеться про жовтий рівень небезпеки — геомагнітне збурення. При такому прогнозі українцям у принципі нічого боятися. Але геомагнітні коливання перед Великоднем 2020 будуть відчуватися метеозалежними людьми.

Як уберегтися від впливу магнітних бур

Літнім людям і метеочутливим слід пам'ятати, що магнітні бурі й збурення чинять на їхній стан несприятливий вплив. Дехто відчуває нездужання і слабкість й напередодні дня метеоудару.

Тому, щоб позбутися від впливу магнітних бур, медики радять: напередодні метеоудару і під час добре висипатися; не переїдати, відмовитися від жирної їжі; не пити алкоголь; відмовитися від кави й замінити її трав'яними чаями; відмовитися від інтенсивних тренувань; більше гуляти на свіжому повітрі.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...