"Майбутнє нашої молоді": До будинку угорського друга Путіна принесли дитячу труну (фото)

У суботу, 22 липня, біля приватного будинку угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана в місті Фелчут з’явилася дитяча труна з написом “Майбутнє угорської молоді”. У такий спосіб місцевий юрист і активіст Золтан Керестені висловив свій протест проти тісних стосунків уряду Угорщини із очолюваною Путіним Російською Федерацією. Фото з акції він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

У підписі до опублікованих фото активіст нагадав, що у 1989 році, під час перепоховання угорського прем’єра Імре Надя, який очолив антикомуністичну революцію 1956 року і був страчений, Віктор Орбан говорив про те, як комуністи, прив’язавши долю Угорщини до Радянської Росії (тобто СРСР), забрали і розтратили майбутнє угорської молоді.

За словами Золтана Керестені, через 35 років після цієї заяви угорський прем'єр сам “робить те саме, що робили його репресивні попередники: пов’язує долю Угорщини з путінською державою радянсько-російського типу або навіть з Комуністичною партією Китаю”.

“Ось чому ми маємо економічну кризу, тоді як політична еліта постійно, мабуть, товстіє з кожним днем. Ось чому висока інфляція, зарплати стають менши і охорона здоров’я чи освіта погані”, - вважає активіст.

Акція відбулася у день, коли Віктор Орбан відвідував Літній університет Тушнад, де він різко критикував Європейський Союз і сигналізував про зростання Китаю.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...