"Майданчик під гіперлуп": Під Полтавою комунальники здивували ремонтом дороги (фото)

У мережі не змогли промовчати, побачивши фото "оригінальної" кладки асфальтового покриття українськими ремонтниками.

Дивний ремонт дороги на Полтавщині. Фото: Фейсбук.

Під Полтавою дорожники здивували дивним ремонтом дороги. Відповідні фото опублікував "Київ автомобільний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Ось і з'ясувалося, що фото все ж не фейк. Ремонтні роботи проводилися 2 липня 2019 року в селі Середняки, Полтавська область. Шах і мат троллям", - йдеться у підписі до знімків.

У мережі не змогли промовчати, побачивши фото "оригінальної" кладки асфальтового покриття українськими ремонтниками. "Покладено на совість!", "Реформа від Гройсмана)", "Яких вам ще б@ть реформ не вистачає?", "Навіщо на грунтовій дорозі латки, якщо там землею можна засипати", "Споруда майданчика під гіперлуп", "Гройсман магьот!))),"- сміються в мережі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...