Має дружину і чотирьох дітей: Ідентифіковано росіянина, який хизувався розбомбленими будинками українців (фото)

OSINT-дослідники ідентифікували особу ще одного російського окупанта, який брав участь у вбивствах українців. На світлинах він з гордістю позує на тлі розбомблених будинків цивільних,п ередають Патріоти України.

Як пишуть OSINT-Бджоли, окупанта звуть Максим Марченков 1988 року народження. У мирному житті вбивця підпрацьовував у Москві кранівником, але грошей, щоб забезпечити сім’ю, схоже не вистачало.

У базі боржників на Марченкову висить понад 800 тисяч рублів. Окупант має дружину і чотирьох дітей. Стверджується, що росіянин добровільно відправився на фронт убивати українців. Експерти знайшли контакти Марченкова у Whatsapp і Telegram.


"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...