Має найвищий показник щастя! Названо найкращу країну для переїзду після виходу на пенсію

У західному світі вихід на пенсію вже давно не вважається чимось поганим. Люди спеціально працюють все життя, щоби дозволити собі переїхати в країну, яка їм до душі, і влаштувати собі цікавий відпочинок, передають Патріоти України.

Ба більше, дослідники уже почали складати рейтинги країн, де найкраще буде почуватись людина на пенсії. Британське видання Express опублікувало свіжий список.

Його склали експерти платформи з купівлі нерухомості We Buy Any Home. Вони розглянули 30 популярних напрямків для виходу на пенсію у всьому світі. В дослідженні враховували такі фактори, як вартість оренди житла, ціна покупки житлових приміщень за квадратний метр, відсоткові ставки за іпотекою. А ще рейтинг брав до уваги бали Світового звіту про щастя.

За результатами підрахунків перше місце у списку посіла Фінляндія. Її показники вражають. У північноєвропейської країни найвищий індекс щастя. Також вона займає четвертий рядок у рейтингу здоров’я громадян і може похвалитись низьким рівнем забруднення довкілля.

Фінляндія, яку також називають Країною тисячі озер, набрала загалом 100 балів. Сильна економіка країни, її природна краса та низький рівень злочинності роблять її привабливим варіантом для переїзду пенсіонерів.

При цьому близько трьох чвертей населення країни розмовляють англійською. Отже переїхати сюди можна буде і без знання фінської мови.

На другій позицій рейтингу опинилась тропічна Малайзія. Країна здобула високі бали завдяки доступним цінам на житло. Загалом країна набрала 96,1 балів. І зовсім трошки поступилась Малайзії Бельгія, яка фінішувала у списку з результатом 95,7.

Загалом топ-10 країн для переїзду на пенсії має такий вигляд:

  1. Фінляндія
  2. Малайзія
  3. Бельгія
  4. Швеція
  5. Данія
  6. Іспанія
  7. Коста-Ріка
  8. Франція
  9. Таїланд
  10. Австрія

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...