Має орден "За мужність" III ступеня: Затримано екс-главу поліції Одеської області (фото)

24 квітня 2019 року Дмитро Головін був звільнений з посади за власним бажанням.

Затримано екс-главу поліції Одеської області. Фото: прес-служба Нацполіції.

25 липня правоохоронці затримали колишнього начальника головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитра Головіна за розкрадання в особливо великих розмірах. Про це повідомляє Нацполіція, передають Патріоти України.

Посадовцю інкримінується причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає відповідальність за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як повідомляє видання "Думська", затримали також екс-заступника Головіна полковника Костянтина Гейко. Сьогодні Головіну і Гейко мають обрати запобіжний захід. Дмитро Головін з 2012 по 2015 роки - начальник одеського УБНОН. 20 березня 2015 року, коли в одеському ТЦ "Новий Привоз" зловмисник взяв у заручники двох працівників аптеки, Головін умовив його обміняти жінок на себе, а потім, ставши заручником, переконав його здатися. За цей подвиг полковник Головін отримав орден "За мужність" III ступеня.

З літа 2016 року очолював департамент карного розшуку НПУ. У листопаді 2016 року став начальником Головного управління Нацполіціі в Одеській області. Генерал поліції третього рангу. 24 квітня 2019 року Дмитро Головін був звільнений з посади за власним бажанням.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...