Має певні проблеми: З'явилися несподівані дані про жінку, яка проривалася до Зеленського на прес-марафоні (відео)

Незважаючи на те, що чітких вимог жінка не висловлює, штурмувати адміністрацію президента вона не перестає.

До президента Володимира Зеленського під час прес-марафону проривалася Ніна Мещерякова, яка, штурмуючи будівлю Офісу президента і влаштовуючи поодинокі пікети, намагається боротися з рейдерами, які захопили її будинок. Про це повідомляє "Наше місто", передають Патріоти України.

Як з'ясували журналісти, про існування цього самого будинку, який нібито штурмують рейдери, по вул. Маяковського 51 Б нічого не знають не тільки в Google, але і в місцевый райраді.

Виявляється, що по вул. Маяковського всього три житлових будинки, причому, ніяких натяків на приватний будинок. Незабаром жінку знайшли за іншою адресою. Незважаючи на те, що чітких вимог жінка не висловлює, штурмувати адміністрацію президента вона не перестає.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...