Має всі зубки та лише двічі в житті побувала у ветеринара: Як виглядає 32-річна кішка-довгожителька (фото)

Кішка, якій скоро виповниться 32 роки, може бути найстарішою у світі, інформують Патріоти України.

Як пише dailymail.co.uk, власниця пухнастика, 72-річна британка Ліла Бріссет, взяла Розі кошеням 1991 року. Тоді до неї звернулася жінка з проханням забрати тварину, оскільки у її доньки була алергія на шерсть.

© dailymail.co.uk
Протягом життя чотирилапа, якій за людськими мірками 144 роки, відвідувала ветеринара всього двічі. Так, вперше вона потрапила до лікаря у 90-х, коли її стерилізували, а вдруге – 2018 року. Тоді тварина проходила курс антибіотиків, щоб вилікувати кісту на голові. Вона досі має всі зуби.

За словами власниці, кішка так довго живе, тому що добре харчується та купається у любові. "Мені часто доводиться перевіряти, чи жива вона і чи дихає вона. Я турбуюся про той день, коли вона перетне райдужний міст. Вона залишить велику порожнечу. Я сумуватиму за нею, коли вона помре. Але я ніколи не дозволю її приспати", - поділилася жінка.

Наразі їй пропонують зв'язатися з представниками Книги рекордів Гіннеса, щоб підтвердити, що Розі є найстарішою кішкою у світі: "Ми закликаємо Лілу подати заявку на Розі через вебсайт Книги рекордів Гіннеса, щоб наша команда з управління рекордами розглянула її".

Зауважимо, найстарішою з котів, що нині живуть, є кішка Флоссі. 27-річна тварина, яка народилася 29 грудня 1995 року, живе у Великій Британії.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...