Маємо - не дбаємо, а загубивши плачемо. "Весь Крим заср*ли": Мешканці півострова зажадали повернути все в Україну

У Керчі в анексованому Криму поскаржилися, що за української влади місто було набагато чистішим, тоді як захоплення Росією перетворило півострів на смітник.

Підтверджуючі скріншоти з місцевого пабліку опублікував у Twitter блогер КРЫМский бандеровец. (Щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

"Слово "Україна" вимовляти западло і страшно, тому тужать за українським мером Осадчим який ішов у комплекті з Україною. А тепер, у рідній говіні, місто нагадує типовий російський мухосранськ", – написав він.

Так, один із користувачів, який переїхав до Криму два роки тому, поділився, що не раз чув про те, як місто сяяло до російської анексії.

"Мої знайомі керчани розповідали страшну історію про те, що колись у місті правив такий градоначальник, за якого були чисті вулиці і тротуари, прибрані двори і сквери, пофарбовані бордюри. І що навіть їх мили! Що не було в місті стихійних звалищ і смітників, а офіційні чистилися і прибиралися кожного дня", – написав він.

Житель окупованої Керчі також додав, що було це лише п'ять-шість років тому, отже за української влади.

Кримчани в коментарях підтримали обговорення. "Було таке", "Було, поки бидло не наїхало", "І правда, місто було чистим", "Це правда, при Осадчому місто сяяло!", "Поверніть Осадчого!", "Чисто було. Тепер розруха", "Стан міста – смітник", – написали вони.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...