Майкл Джексон міг інсценувати свою смерть? Чому ширяться дивні чутки

Майкл Джексон може бути живий, а його смерть була інсценуванням. Такі думки висловлюють численні фанати американського поп-ідола, а їх припущеннях час від часу "підігрівають" люди з найближчого оточення відомого співака, повідомляють Патріоти України.

У десяту річницю смерті артиста шанувальники згадують, що раніше стиліст Стів Едхард опублікував в мережі інтригуюче фото і анонсував "хороші новини наприкінці року".

На знімку були чиїсь ноги в білих шкарпетках (в стилі Джексона). Едхард супроводив цей кадр підписом про те, що може розповісти якісь деталі про кумира мільйонів, про які не знають навіть родичі Майкла. Втім, історія продовження так і не отримала.

Крім того, й інші знаменитості впевнені, що Джексон просто вирішив втекти і тепер десь поживає далеко від настирливих папараці. Зокрема, такі думки озвучували продюсер Тедді Райлі та репер Ейкон.

Фантазію багатьох хвилює той факт, що Джексона ховали в золотій труні, закритій у бетонній капсулі. А після того, як лікарі не впізнали артиста, і судмедексперт вагався перед видачею висновок про смерть, народилися теорії про інсценування смерті.

Нібито співак зрозумів, що не в змозі впоратися з обіцяним прощальним туром This Is It із 50 концертами, в добавок до цього звинувачення в педофілії, які значно зіпсували аристу репутацію і нерви...

Також чутки про те, що Джексона не ховали насправді, підігріло відео про евакуацію останків із поганою якістю зйомки.

Майкл Джексон заздалегідь продумав деталі свого поховання. Він обрав для себе золоту труну, і за повідомленнями Mirror, близькі співака переживали через грабіжників, тому труну вартістю понад 600 тисяч доларів помістили в бетонну капсулу. Діти поп-короля 12-річні Бланк і Принц Майкл і 11-річна Періс Майкл Кетрін поклали в труну записки "Тато, ми любимо тебе, ми тужимо за тобою".

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в результаті передозування лікарських препаратів - його лікар Конрад Мюррей ввів співакові надмірну дозу сильнодіючого снодійного пропофол. Але цей засіб у взаємодії з іншими препаратами призвело до смерті поп-зірки.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...