"Воно подивилося на мене, і ми зустрілися очима": Майлі Сайрус заявила, що її переслідував НЛО

Популярна голлівудська співачка Майлі Сайрус зізналася, що бачила інопланетян і вони її переслідували. Раніше артистка не вірила в їх існування, передають Патріоти України.

Як розповіла 27-річна зірка журналу Interview, в цей момент вона була під дією наркотичного засобу. Проте, на її думку, це не відіграло ніякої ролі, адже подивитися на НЛО зупинилися й інші машини.

"Я їхала зі своїм другом через Сан-Бернардіно (місто в Каліфорнії, США. – Ред.), і мене переслідував НЛО. Я впевнена, що я це бачила. Найкраще це можна описати як летючу снігоприбиральну машину. Спереду був такий плуг, він світився жовтим. Я бачила, як він летів, і мій друг теж це бачив", – поділилася Сайрус.

Співачка також додала, що бачила істоту, яка сиділа в передній частині літаючого об'єкта. "Воно подивилося на мене, і ми зустрілися очима. І це мене вразило. Я дивилася йому в очі і не могла відвести погляд. Мене трясло близько п'яти днів", – заявила Сайрус.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...