Майте на увазі перед подорожжю: ТОП-5 найгірших поїздів в Україні

Залізничні перевезення стають найбільш затребувані в період літніх відпусток, коли українці активно подорожують по країні. Але, на жаль, Укрзалізниця далеко не завжди може надати пасажирам необхідний рівень комфорту. Українські ЗМІ за відгуками пасажирів склали рейтинг пасажирських поїздів. Потяги оцінювали за кількома критеріями: комфорт, швидкість, час перебування в дорозі, інформують Патріоти України.

Одним з лідерів антирейтингу названий потяг № 84 Київ - Маріуполь - Київ «Азов». Його пасажири часто скаржаться на погану вентиляцію, брудні туалети і навіть на присутність комах. Провідники самі визнають, що поїзд не відповідає критеріям фірмовості і потребує змін. Вартість квитка в цьому поїзді в плацкарті становить від 305,55 грн, в купе - 536,67 грн, а вартість місця в люкс-вагоні обійдеться пасажирам в 1974,77 грн. З Києва до Маріуполя поїзд їде 18 годин.
Стільки ж балів за підсумком оцінок отримав поїзд № 117/118 Київ - Чернівці - Київ «Буковина». Скарги на відсутність кондиціонерів, на запах диму, на провідників, на старі вагони. Вартість квитка в цьому поїзді в плацкарті від 267,81 грн, в купе - 410,43 грн.
Поїзд № 102 Київ - Херсон - Київ також виявився далеко не найкращим - у відгуках пасажири скаржаться на брудні вагони. Але одночасно постять і фото оновлених вагонів - чистих, з м'якими полицями, сучасними туалетами. А також зазначають дешевизну поїздки: місце в купе стандарт - 384,35 грн.
Поїзд № 145/146 Київ - Ізмаїл - Київ «Дунай» теж не залишився без уваги - скарги на старі вагони, туалети, вікна, що не відкриваються, але зате хвалять дешевизну квитків (місце в купе - 486 грн).
Поїзд № 43 Київ - Івано-Франківськ - Київ "Прикарпаття" зі слів пасажирів має старі вагони, брудні туалети і сіру білизну. Є і позитивні відгуки: дешеві квитки (купе-економ - 253 грн) і швидка поїздка.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...