"Маю свій смак і погляди на красу": Жінка з найбільшими губами у світі вирішила змінити ще одну частину обличчя (фото)

25-річна Андреа Іванова, яку вважають власницею найбільших у світі губ, тепер вирішила змінити ще і свої вилиці. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Жінка, яка витратила 8 000 фунтів стерлінгів, прагнучи мати "найбільші губи у світі", тепер вирішила змінити свої вилиці, зробивши їх "найбільшими у світі".

Андреа Іванова розпочала свою трансформацію 2018 року і змінює себе під ляльку Bratz. З цією метою вона зробила операцію на щелепі і вколола філлер в підборіддя. "Я хочу мати не лише найбільші губи у світі, але й одні з найбільших вилиць. Мені вже зробили чотири ін'єкції гіалуронової кислоти в вилиці, але протягом тижня мені зроблять ще дві ін'єкції", - пояснила жінка.

Андреа також заявила, що вона зробила уже 34 ін'єкції в губи і продовжує їх робити. Однак вона стверджує, що кілька клінік відмовляються вводити їй більше філерів для губ, оскільки вони занадто великі і ще більша кількість ін'єкцій може спричинити ускладнення зі здоров'ям. Раніше лікарі попереджали її, щоб вона звертала увагу на будь-який біль у роті, оскільки майбутні процедури можуть бути потенційно "смертельними".

На вилиці Андреа Іванова витратила приблизно 1 600 фунтів стерлінгів і вона задоволена своїм новим виглядом. Дівчина зізнається, що її часто критикують через зовнішність, проте вона не звертає на це увагу. "Я не хвилююся через коментарі людей, бо маю свій смак і погляди на красу, яких неухильно дотримуюся. Кожна людина повинна задовольняти себе, не боячись і не переймаючись думкою інших, адже сенс життя - бути щасливою", - заявила Андреа Іванова.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...