Мають найбільші шанси: Суперкомп'ютер визначив фаворитів "Євро-2024" після завершення групового етапу

Суперкомп'ютер Opta Analyst назвав головних претендентів на виграш чемпіонату Європи-2024 з футболу після завершення групового етапу турніру, передають Патріоти України.

Через доволі сприятливий шлях у плей-оф найбільше шансів на перемогу надають фіналісту попереднього Євро, збірній Англії, — 20,37%.

Відразу 4 команди з іншого боку сітки високо оцінюються штучним інтелектом. Так збірні Іспанії та Німеччини, які можуть зустрітися у чвертьфіналі, посідають 2 та 3 місце за рейтингом претендентів на завоювання трофея (16,45% та 14,45% відповідно).

Також Франція та Португалія вважають одними з фаворитів континентальної першості. Фінал Євро-2016 року може також повторитися в 1/4 фіналу. Шанси на чемпіонство французів оцінюється в 13,18%, а Роналду та компанії — 12,72%.

Чинний володар кубку Італія має всього 4,16% ймовірності захистити свій титул, трохи більше шансів на перемогу в фіналі ЧЄ дають Нідерландам — 8,44%.

Найменше штучний інтелект вірить у тріумф дебютанта турніру збірної Грузії, яка сенсаційно вийшла в плей-оф після перемоги над Португалією. Шанс грузинів на виграш чемпіонату Європи складає 0,10%.

Окупанти вирішили зняти плитку в Донецьку, щоб вимостити тротуари в Маріуполі: Донеччани в істериці

неділя, 30 червень 2024, 9:48

Окупанти вирішили зняти тротуарну плитку в Донецьку, щоб вимостити нею майданчики та тротуари в Маріуполі. Дончани шоковані, адже цю тротуарну плитку в шахтарській столиці укладали до чемпіонату Євро-2012. Про це пише у своєму ТГ-каналі журналіст та бл...

"П'ють брудну воду з річок та колодязів": Серед окупантів на фронті шириться тиф та холера, - BILD

неділя, 30 червень 2024, 9:32

Експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке із посиланням на повідомлення з лінії фронту пише, що серед окупаційних військ РФ в Україні лютує тиф та холера. Про це пише BILD, передають Патріоти України. Так, Telegram-канал "Два майори" пише, що в...