Майже 300 окупантів втекли з поля бою та зірвали тактичну операцію РФ, за них взялася путінська прокуратура

Солдати окупаційної армії Російської Федерації відмовляються йти у наступ в Україні та саботують накази свого командування. За таких рашистів уже взялася прокуратура. Ймовірно, у країні-агресорі назріває бунт. Про це повідомив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

Зокрема, з поля бою втекло 295 російських окупантів, які проходили службу у військових частинах Ненецького автономного округу. Прокуратура цього округу відкрила справу за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 338 КК РФ (дезертирство).

Там зазначили, що військовослужбовці відмовилися виконувати наказ командира взводу та залишили поле бою. Внаслідок цього було зірвано "тактичну операцію". "Перші ластівки або вони виявилися розумнішими за інше стадо (м'ясо)", - зазначив Штефан.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.