Майже 6 тис. нових випадків за добу: Україна побила антирекорд з захворюваності на коронавірус

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 5 992 осіб, зафіксовано 92 летальних випадки. Про це свідчать дані РНБО станом на ранок п’ятниці, 16 жовтня, передають Патріоти України.

В Україні зафіксований новий антирекорд за кількістю випадків зараження за добу. Попереднє найбільше значення було встановлено 9 жовтня, тоді за добу захворіло 5804 людини. Всього за весь час пандемії в Україні захворіло 287 231 особа, з них видужали, летальних випадків — 5394.

Уряд продовжив карантин до 31 грудня. Підхід до пом’якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили.

Країну поділили на чотири зони за рівнем небезпеки поширення коронавірусу. У кожній з них діє певна низка обмежень. Нові правила карантину почали діяти з 3 серпня. Рішення про розподіл країни на зони переглядають раз в 7 днів.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...