Майже чотири години вантажили до поліцейських авто: До супермаркету завезли банани з кокаїном на 90 млн доларів

Працівники складу мережі супермаркетів “Альберт” у Клечанах поблизу чеської столиці Праги під час розвантаження ящиків із бананами виявили підозрілі пакунки та звернулися до поліції, інформують Патріоти України.

Як повідомляє чеський телеканал TV Nova, поліцейські, прибувши за викликом, вилучили загалом 646 кілограмів кокаїну, захованого серед бананів. У кожному з 42 ящиків, які зазвичай використовуються для транспортування бананів, було понад 15 кілограмів наркотиків.

У поліції зауважили, що вилучена кількість наркотику, ймовірно, належить до однієї з найбільших партій у Чехії. Майже чотири години наркотики вантажили до поліцейських машин.

За інформацією TV Nova, поліція провела обшуки на інших складах мережі по всій країні, але в інших місцях наркотики не знайшли. “Ми обшукали всю партію бананів, яка прямувала до Чехії з Еквадору через Амстердам”, — пояснила речниця Національного центру контролю за наркотиками Люсі Шмолдасова.

За її словами, ймовірно, хтось із організаторів наркотрафіку не встиг вчасно вилучити наркотики з вантажу бананів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...