Майже голівудська крадіжка: Китаєць "збагатився" на $23 тис. під час польоту

Громадянин Китаю вкрав під час польоту біля 23 тисяч доларів. Це сталося на борту рейсу з Вʼєтнаму до Сингапуру 16 грудня. Як пише CNN, у крадіжці звинувачують пасажира бюджетної авіакомпанії Scoot зі складу Сінгапурських авіаліній. В обвинувальному акті сказано, що 52-річний Чжан Сюцян нібито обікрав трьох пасажирів, передають Патріоти України.

Так, у першої жертви він витягнув з рюкзака 3 мільйони в'єтнамських донгів ($123). З сумки ще одного пасажира китаєць вкрав 510 мільйонів в'єтнамських донгів ($20 950) і 50 сінгапурських доларів ($38). Крім того, в конверті з сумки третього пасажира він забрав $1000 і 930 сінгапурських доларів ($700).

"Про можливу крадіжку, яка трапилася в салоні літака, екіпаж попередив один із пасажирів. Екіпаж викликав поліцію аеропорту. Правоохоронці окремо вивели з літака пасажирів, щодо яких здійснюватимуть розслідування, а висадка решти людей відбулася у звичайному режимі", – сказав представник авіакомпанії. Підозрюваного у крадіжці чоловіка відправили під варту для проведення подальшого розслідування. Йому може загрожувати штраф, до трьох років увʼязнення, або обидві санкції.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...