Майже як у казці: Подружжя італійців прожило разом 60 років і померло в один день... від коронавірусу

Протягом дев’яти днів вони самостійно намагалися боротися з підвищеною температурою.

В Італії літня пара померла від коронавірусу в один день з різницею в дві години. Про це розповів їхній син Лука Каррара, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

82-річна Севера Белотті та 86-річний Луїджі Каррара жили в провінції Бергамо на півночі Італії. Протягом дев’яти днів вони самостійно намагалися боротися з підвищеною температурою. Після того, як температура подружжя не опускалася нижче 39 градусів, їх помістили в лікарню.

Лука Каррара розповів, що у місцевому закладі ситуація була катастрофічною. Усі палати переповнені й медперсонал не знав, куди поміщати нових пацієнтів, тому “залишав літніх людей помирати”.

Згодом батьки Луки померли в лікарні з різницею менш ніж дві години: о 9:15 та 11 ранку. "Вони померли одні, ось як працює цей вірус. Твої близькі залишаються одні, й ти навіть не можеш попрощатися, обійняти їх, спробувати заспокоїти їх. Навіть збрехати, що "все буде добре", – сказав син померлої пари.
Сам Лука наразі перебуває на карантині з дружиною і двома дітьми. Він каже, що це лише посилює їхнє горе від втрати, оскільки вони не можуть попрощатися з рідними.

Також італієць закликав людей дотримуватися обмежувальних профілактичних заходів, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Лука додав, що його батько був літньою людиною, однак у нього раніше не було хвороб.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...