Майже як Вінні-Пух: У Каліфорнії поліцейські врятували ведмедя, який застряг у сміттєвому баку (відео)

Звір, який промишляв у містечку Кінгс-Біч на березі озера Тахо, забрався у контейнер для сміття, але опинився в пастці.

Майку вже добре знає поліція. Фото: соцмережі.

Поліцейські штату Каліфорнія, США, в понеділок, 4 листопада, врятували ведмедя на прізвисько Майка, який заліз в сміттєвий бак і застряг там, повідомляють Патріоти України.

Офіс шерифа округу Плейсер в штаті Каліфорнія опублікував відео події. Звір, який промишляв у містечку Кінгс-Біч на березі озера Тахо, забрався у контейнер для сміття, але опинився в пастці – йому ніяк не вдавалося протиснутися повз одну з кришок.

Як повідомив в соціальних мережах офісу місцевого шерифа, правоохоронці не вперше стикаються з Майкою. Вони дали ведмедю цю кличку – за характерну білу мітку на грудях.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...