Майже метр у холці: Книга рекордів Гіннеса визначила найвищого собаку у світі, таким знову став німецький дог (фото)

Найвищим собакою у світі став 3-річний пес Кевін з Західного Де-Мойна штату Айова США, якого назвали на честь персонажа Маколея Калкіна з фільму "Сам удома".

Завдяки своєму зросту потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Кевін має довжину 0,97 м від лап до холки. Це місце на хребті між лопатками чотириногої тварини. Це середній зріст трирічної дитини. Також собака має понад два метри, коли стоїть на задніх лапах.

Кевін живе з трьома іншими собаками та чотирма котами. Власниця Трейсі Вулф розповідає, що пес є "втіленням лагідного велетня", який любить сидіти на дивані.

"Кевін часто присідає та повзає поруч з іншими собаками, аби бути менш лякливим для них. Також велетень "боїться" сімейного вакууму. Він не підпускає до себе ближче, ніж на шість футів. Він буде стрибати і бігти, щоб втекли від нього", - наголосила Вулф.

Попри те, що Кевін багато їсть, залишається підтягнутим, проте на вулиці місцеві можуть запитувати: "це що, кінь?" або "чи є у нього сідло".

"Він завжди був дуже лагідним з іншими маленькими собачками і чудово ладнає з котами. Час від часу він намагається їх наздогнати, але якщо зловить, то просто лиже", - додала власниця собаки.

Сам собака дуже лякливий. Пилосос - найстрашніша річ, яку він коли-небудь бачив.

"Навіть виміряти його для офіційної спроби рекорду виявилося складним, оскільки бідолаха Кевін налякався вимірювальної стрічки", - каже Вулф.

Трейсі та її родина взяли Кевіна додому після того, як втратили свого улюбленого німецького дога Кору.

"Кевін одразу підскочив до нас, і ми знали, що він наш. Він був таким дружелюбним із самого початку. Дуже любить підкидати свій зад і сідати ним мені на колінах. Тоді він може тримати передні ноги на землі перед собою", - каже власниця собаки.

Кевін отримує багато уваги, куди б він не пішов, і собаці безперечно подобається бути в центрі уваги.

"Він найвищий пес, якого я коли-небудь бачив. Мати таку відзнаку справді захоплююче для сім'ї", - зізналася Трейсі.

Не пропустіть! Що треба знати пенсіонерам, щоб у них не забирали частину виплати

субота, 29 червень 2024, 9:55

В Україні відраховувати частину пенсії можуть у тому випадку, якщо через помилку нарахували зайві кошти. Щоб цього не відбулось, у Пенсійному фонді радять завчасно інформувати про зміни, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Головно...

Чи доживе до зняття заборони? На Рівненщині суд позбавив чоловіка водійських прав на 56,5 років

субота, 29 червень 2024, 9:50

Гощанський районний суд притягнув до відповідальності 29-річного Олександра Короленка за неодноразове керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Оскільки порушник сідав за кермо навіть попри судову заборону, у нього забрали водійські права н...