Майже на ламаються: Названо ТОП-5 "вічних" японських автомобілів

Обираючи авто на вторинному ринку, чимало автолюбителів звертають увагу перш за все на країну походження авто. Це, до речі, радять робити і автомобільні експерти, які часто склають власні рейтинги марок і моделей за різними параметрами, і перш за все - за їх надійністю, передають Патріоти України.

Цього разу експерти сайту Твоя машина опублікували топ-5 надійних японських авто. Його очолила модель концерну Toyota — Corolla.

Toyota Corolla 2023 року випуску

Інші чотири сходинки виглядають так:

2. Honda Civic
3. Mazda MX-5 Miata
4. Subaru Outback
5. Nissan Maxima.

Спорткар Nissan Maxima

Японські автомобілі ще з 1970-х почали завойовувати світ саме своєю надійністю і безвідмовністю. Відтоді майже усі бренди цієї національності поширилися світом, в тому числі й в плані розвитку сервісної мережі. До того ж таких яскравих з точки зору дизайну, як у японців, ще варто пошукати.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...