Майже процитувала Кличка: Кароль кумедно заплуталась в словах про "завтрашній день"

У мережі з'явилося відео, на якому українська співачка Тіна Кароль розповіла про робочий день і заплуталася у словах, практично повторивши фразу Віталія Кличка. У такий спосіб мова знаменитості вийшла сплюндрованою. Відповідний ролик опублікували на сайті Patreon, передають Патріоти України.

Так, Кароль вирішила показати шанувальникам, як проходять її робочі будні. У кадрі видно, як уже ввечері співачка сідає в машину і каже, що її день триває і вона їде думати. Але в підсумку артистка заплуталася у своїх словах і в кінці посміялася з цього. "Друзі! Я їду думати про те, що буде завтра, і як все, що було сьогодні, зробити краще в завтрашньому дні", – сказала зірка.

Кадр із відео з Тіною Кароль

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відео, яке стало дуже популярним у мережі. Багато знаменитостей і фанати стали записувати пародії на артистку.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...