"Майже відчув просвітлення": Чоловік не спав протягом 11 днів і розповів, що сталося із його організмом

чоловік не спав протягом 11 днів – що сталося із його організмом

Тоні Райт із Британії, намагаючись побити світовий рекорд, не спав протягом 11 днів. Він протримався без сну цілих 266 годин. Про це пише видання Ladbible, передають Патріоти України.

Чоловік попередив, що позбавлення сну може спричинити різноманітні ризики для здоров’я та занепокоєння - від ослаблення імунної системи та перепадів настрою до збільшення ваги та високого кров’яного тиску. Або ще гірше - отримати серйозні проблеми із психічним здоров'ям. Тоні зізнався, що під час безсонного марафону "майже відчув просвітлення, нібито отримав доступ до абсолютно нової частини свого мозку".

У березні 2023 року Книга рекордів Гіннесса заявила, що більше не буде стежити за рекордом через небезпеку, пов’язану з депривацією сну. Останньою людиною, яка тримала світовий рекорд по відсутності сну, був Роберт Макдональд був. Це було ще 1986 року. Його рекорд становив 453 години 40 хвилин, що в сумі становить приблизно 18 днів 21 годину 40 хвилин.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...