Майже з заводу: В Україні знайшли 30-річні "Жигулі" "шістку" в незайманому стані (фото, відео)

Пробіг у новенької "шістки" складає всього 2225 кілометрів.

У мережі інтернет на каналі блогера Roma Urraco в Youtube з'явилося відео, в якому йде розповідь про 30-річний ВАЗ-21063, який 30 років простояв у гаражі, передають Патріоти України.

Пробіг у новенької "шістки" складає всього 2225 кілометрів. Практично новий автомобіль, на якому не їздили. ВАЗ-21063 майже все своє життя простояв в гаражі.
Блогер каже, що повну біографію машини йому дізнатися не вдалося. Також, як і чому вона толком не їздила всі ці роки. Але за його словами 1,5 роки тому вона продавалася в місті Харків і досить швидко її вдалося продати.Відомо, що новий власник "шістки" відноситься до неї дуже дбайливо і дуже мало на ній їздить. Продавати ВАЗ-21063 він не планує. По всій видимості, він має намір зберегти раритет для майбутніх нащадків, які зможуть виручити за неї набагато більші гроші, ніж за неї можуть запропонувати зараз.
Кузов ВАЗа забарвлений в вишневий колір, а його салон рідкісного червоного кольору. В цілому автомобіль дуже доглянутий і знаходиться у відмінному стані.
Під капотом захований 1,3-літровий двигун на 69 к.с. У парі з ним працює 4-ступінчаста механічна коробка передач.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...