Махали білим прапором: На Харківщині російський танк розстріляв автівку з дітьми

У Харківській області російський танк розстріляв авто, де перебувала сім'я з двома дітьми. Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передають Патріоти України.

Окупанти розуміли, що в автівці перебувають лише цивільні. Родина кричала про це та махала білим прапором, але марно. "Батьки та 9-річна дівчинка загинули, 17-річний хлопець отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що станом на 8:00 22 березня 2022 року за даними Єдиного реєстру досудових розслідувань, а також інших джерел, які потребують підтвердження, з початку вторгнення Російської Федерації в Україну загинуло 117 дітей та постраждало 155.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...