Маколей Калкін підтримав вимогу вирізати Дональда Трампа з їх спільного епізоду в "Один вдома 2"

Якщо просто вирізати не вдасться, американці пропонують замінити Трампа Байденом, Обамою чи хоча б Дартом Вейдером

40-річний американський актор, який в дитинстві виконав головну роль в культової комедії «Один вдома» і її продовженнях, підтримав вимогу вирізати з картини 1992 року «Один вдома 2» кадри за участю нинішнього президента США Дональда Трампа, зазначають Патріоти України.

Калкін приєднався до заклику створити відповідну петицію. А також написав «Браво» в коментарях до посту одного з фанатів, котрий «на численні прохання» вилучив в уривку з фільму зображення Трампа, замінивши його примарними обрисами.

Як повідомляє Toofab, в мережі обирають різні варіанти, ким можна було б замінити Дональда, пропонуючи в тому числі кандидатури Барака Обами, Джо Байдена і навіть персонажа "Зоряних воєн" Дарта Вейдера.

Раніше режисер фільму Кріс Коламбус розповів, що Трамп буквально змусив дати йому цю епізодичну роль. Інакше бізнесмен не погоджувався дозволити зйомки у власному тоді розкішному нью-йоркському готелі «Плаза». В результаті Трамп з'являється на кілька секунд в холі готелю, вказуючи шлях герою Калкіна Кевіну.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...