Максим Галкін потролив рашистів українською та похизувався успіхами рослинництва у своїй ізраїльській садибі

Шоумен Максим Галкін показав свій урожай поблизу їхнього з Аллою Пугачовою будинку в Ізраїлі, куди вони переїхали на початку повномасштабного вторгнення через підтримку України.

Так, у своєму фотоблогу артист показався на драбині поблизу дерева з апельсинами й назвав, які ще тропічні фрукти цього року вродили на його присадибній ділянці в Ізраїлі. Зокрема, Максим згадав про авокадо, маракую й лимони. Окрім того, знаменитість зазначив, що поблизу його колишнього маєтку в Підмосков’ї теж вродило цьогоріч чимало овочів. Щоправда, Галкін з родиною вже давно виїхав звідти, тому з гумором натякнув, що росіяни у звичній для них манері точно винайдуть метод, як їх собі привласнити.

Максим Галкін збирає врожай / © instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін збирає врожай / © instagram.com/maxgalkinru

"Збір урожаю. У нас достигли цитрусові. Ось, погляньте, які апельсини! У мене змінився репертуар збору в присадибній ділянці. Раніше ми збирали помідори, огірки, цибулю та все решту. До речі, все залишилося рости… У Підмосков'ї є кому це все з'їсти. А зараз в репертуарі у нас авокадо, маракуя, лимони й апельсини", - насмішив артист.

У коментарях українцям сподобався жарт Максима, тож вони привітали його з Днем сміху. До слова, на один з таких коментарів артист відповів українською мовою: "Дякую".

Максим Галкін збирає врожай / © instagram.com/maxgalkinru

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...